e-Sigaret en gezondheid

Roken is geen gezonde bezigheid, dat staat buiten kijf. Toch is het mogelijk een stuk minder schadelijk te roken middels een e-sigaret. In een e-sigaret zitten namelijk alleen nicotine en waterdamp. Dit is tegenstelling tot een echte sigaret waar zeer veel andere schadelijke stoffen in zitten.

Teer
Misschien wel het meest schadelijk wat wel in een echte sigaret zit en niet in een e-sigaret is teer. Teer is een zeer zware en stroperige stof. Bij minimale inname van een gewone sigaret komt er al teer op je longen te zitten. Bij veel roken van sigaret zal er uiteindelijk een zwarte laag van teer op je longen komen met alle gevolgen van doen. Je klieken die ervoor moeten zorgen dat er zuurstof door je lichaam gestuurd worden komen helemaal dicht te zitten. Je longen functioneren hierdoor slechter en uiteindelijk zul je merken dat de conditie van je hele lichaam achteruit gaat. Een e-sigaret is daarom een oplossing om wel te blijven roken, maar niet die teer binnen te krijgen. Lees meer mbt. gezondheid!

Goedkoop
Hoewel rokers vaak nog huiverig zijn voor een overstap naar een e-sigaret, blijkt er toch dat steeds meer mensen het voordeel van de e-sigaret gaan inzien. Niet alleen qua gezondheid is het beter, ook financieel is een e-sigaret een stuk aantrekkelijker. Bij esigaretonline.nl heb je een mooi aanbod aan e-sigaretten. Je vindt er onder meer goedkope starterspakketten om op een goedkope manier kennis te maken met de e-sigaret, maar ook mooie en goed werkende e-sigaretten voor de ervaren roken.