Elektrisch roken

Steeds meer mensen stappen eindelijk over op elektrisch roken. Dit is niet zo verwonderlijk. Er zitten tal van voordelen aan het elektrisch roken ten opzichte van het roken van een normale sigaret. Denk onder meer aan het kostenplaatje, de geur en de schade voor de gezondheid. Op die drie belangrijke peilers is het beter ook een elektrische sigaret te roken.

Genot
Een grote groep van rokers is er nog niet van overtuigd dat het roken van een elektrische sigaret hetzelfde genot geeft als het roken van een normale sigaret. Dit is echter een grote misvatting. Elektrische sigaretten zijn inmiddels zo ver doorontwikkeld dat ze minimaal hetzelfde genot kunnen bieden als een echte sigaret. Tevens geeft een elektrische sigaret je de mogelijkheid om, met verschillende vulling, af te wisselen in sterke en in smaak. Bij esigaretonline.nl vindt je een grote verscheidenheid aan deze producten.

Geen last
Een ander groot voordeel is dat je andere mensen niet tot last bent met je elektrische sigaret. Een elektrische sigaret is geurloos. Tevens kun je hem gewoon binnen roken, zodat je niet elk half uur 5 minuten te collega kwijt bent voor een rookpauze. Daarna rook je met een elektrische sigaret enkel waterdampen, waardoor je niet al de schadelijke stoffen rookt die wel in een gewone sigaret zitten. Als laatste is het ook nog eens domweg een stuk voordeliger. Een e-sigaret koop je voor een paar tientjes en om de zoveel tijd heb je een vulling nodig. Uiteindelijk scheelt je dat honderden euro’s per jaar. Lees meer op de deze¬†website!