Tegenwoordig wordt steeds vaker de e-sigaret boven een normale sigaret verkozen

De e-sigaret is steeds meer in trek, vooral onder de rokers. Maar ook mensen die nog nooit gerookt hebben, maken gebruik van deze sigaret. Voor de rokers is één van de belangrijkste redenen om over te stappen, dat de e-sigaret een stuk gezonder is dan de normale sigaret. Er zit namelijk geen teer in deze sigaret, en dat is wel het geval bij de conventionele sigaret.

Meer voordelen
Overstappen op de e-sigaret heeft meer voordelen dan alleen het binnen krijgen van ongezonde stoffen. Er wordt geen vieze rook meer uitgeblazen en kleren stinken niet meer naar sigarettenlucht, wat door de omgeving als prettig ervaren zal worden. Ook zijn er steeds minder frisse snoepjes nodig om de vieze geur van de adem weg te krijgen. Daarnaast ontstaan er door het roken van een e-sigaret geen gele tanden, die er wel ontstaan bij de traditionele sigaret. Mochten er al gele tanden ontstaan zijn, dan kunnen deze eenvoudig worden gebleekt. Een ander voordeel is dat het definitief stoppen met roken een stuk makkelijker wordt, omdat de nicotine continue afgebouwd kan worden.

Keuze maken
Er zijn heel wat aanbieders op de markt, die allemaal verschillende tarieven hanteren. Op www.esigaretonline.nl is allerlei informatie te vinden over de verschillende kwalitatieve elektrische sigaretten. Naast de verschillende merken die op de site omschreven worden, zijn er nog meer merken. Echter daarvan is de betrouwbaarheid niet gegarandeerd. Vergelijk de producten op de website met elkaar en maak een weloverwogen keuze en bestel direct online.